2022-06-23 10:02:53

Održan prvi partnerski sastanak uživo Erasmus+ KA2 projekta DIGITRAIN u Oviedu, Španjolska

U Oviedu, Španjolska, 20. i 21. lipnja 2022. godine, održan je prvi sastanak partnera uživo. Partneri su razgovarali o potrebama učenika u ruralnim područjima te mogućnostima koje bi im digitalni alati mogli pružiti u radu na konkretnim projektima iz prakse uz mentorstvo stručnjaka iz gospodarstva...

 

Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica partner je na Erasmus + projektu, KA2 Strateška partnerstva u strukovnom obrazovanju i usavršavanju - DIGITRAIN. Projekt je prijavljen na inicijativu Srednje škole Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica u partnerstvu s drugim institucijama i organizacijama iz 6 europskih zemalja (Španjolska, Cipar, Portugal, Bugarska, Slovenija i Srbija)...

Partneri su iznijeli što su do sada odradili te su dogovoreni idući koraci u provedbi projekta kao i raspored zadataka po organizacijama.

Srednju školu Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica predstavljale su Aneta Radoš, koordinatorica projekta i Slađana Adamović, profesorica engleskog jezika.

Projekt je započeo 28.02.2022. a trajati će do 28.02.2024. godine.

 

 

 

 

 

Ova vijest izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.


Srednja škola Ivana Trnskoga Hrvatska Kostajnica